Maatschappelijk

Naast het normale werk neem ik graag deel aan allerlei maatschappelijke activiteiten. Vaak leidt dat - niet geheel toevallig - tot communicatiewerk: drukwerk, website en perspubliciteit. Ik draag verenigingen en vrijwilligersorganisaties een warm hart toe. Zij kunnen altijd een beroep doen op ondersteuning. Een handig hulpmiddel bij het genereren van publiciteit is de medialijst van Bodegraven-Reeuwijk.

Musicals Ester en Visserslatijn

Musical VisserslatijnIn 2007 en 2009 heb ik meegewerkt aan de organisatie van de musicals Ester en Visserslatijn.
Deze projecten waren een initiatief van de Protestantse Gemeente Emmaüs in Bodegraven.
Ik heb het drukwerk verzorgd en alle publiciteit. Beide musicals waren een groot succes en trokken meer dan tweeduizend bezoekers.

 


DOS 100 jaar jong

DOS 100jrChristelijke gymnastiekvereniging Door Oefening Sterk (DOS) in Bodegraven vierde in 2009 het honderdjarig jubileum met tal van activiteiten. Als voorzitter van de jubileumcommissie heb ik me beziggehouden met de organisatie van de jubileumactiviteiten en de publiciteit eromheen.

 


World Servants Bodegraven-Ghana 2012

World ServantsIn oktober 2012 gaan we voor World Servants met veertig deelnemers twee weken naar Ghana om een school of kliniek te bouwen. De reis en het verblijf betalen we zelf, voor de bekostiging van de bouw gaan we een jaar lang acties voeren. 'Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander' is het motto.

 

Advies

Tekst

Ontwerp

Cursus