Opening nieuw bedrijfspand Taxi Hoogenboom

Opening nieuw bedrijfspand Taxi Hoogenboom

5 juli 2012 - Vandaag was de feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand van Taxi Hoogenboom op bedrijventerrein Rijnhoek in Bodegraven. Bij de opening en aansluitend bij het Open Huis waren honderden mensen aanwezig. De officiële opening bestond uit meerdere handelingen. Arie Hoogenboom, de oprichter van het bedrijf, reed met zijn taxi door een afbeelding van het oude pand het nieuwe pand binnen. De voorzitters van voetbalvereniging Rohda ’76 en zwemvereniging BZ&PC, die gesponsord worden door Hoogenboom, onthulden de nieuwe logo’s van Taxi Hoogenboom en Hoogenboom Tours op de gevel. Tot slot onthulden de kinderen van Hans en Trix Hoogenboom een gevelsteen.

Zwaneveld Communicatie heeft ter gelegenheid van de nieuwbouw een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld, die is doorgevoerd in het nieuwe pand, in alle kantoordrukwerk en in de bedrijfskleding. De toepassing op de taxi’s en taxibusjes vindt gefaseerd plaats. Voor alle gasten was er een feestelijk bedrijfsmagazine met allerlei interviews en veel foto’s van alle facetten van het bedrijf. Zwaneveld Communicatie was verantwoordelijk voor concept en uitvoering.


Bodegraafse scheurkalender 2012

Bodegraafse scheurkalender 2012

6 december 2011 - Vandaag heeft de World Servants Groep Bodegraven - Ghana het eerste exemplaar van de Bodegraafse scheurkalender 2012 aan burgemeester Christiaan van der Kamp uitgereikt. Sinds de zomer heeft Zwaneveld Communicatie gewerkt aan de invulling en vormgeving van de kalender: 366 gesponsorde pagina’s met speciale acties, advertenties, kortingsbonnen, felicitaties en zelfs ‘geheime’ boodschappen. Het resultaat mag er zijn! Een uniek product dat voorafgaand aan de verspreiding al 15.000 euro heeft opgeleverd voor het bouwproject in Ghana in oktober 2012.

Klik hier voor de omslag van de Bodegraafse scheurkalender (PDF)


Website online

Website online

20 juli 2011 - Eindelijk is dan de nieuwe website online. Na het opknappen en inrichten van het kantoor en het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl is opnieuw een flinke klus geklaard. Hart van de website vormen de mogelijke diensten en bijbehorende portfolio.


Open Huis

Open huis

27 mei 2011 - Op 27 mei 2011 hielden Thuiskok Zwaneveld en Zwaneveld Communicatie Open Huis in het nieuwe kantoor aan de Vrije Nesse. Familie, vrienden en klanten kwamen langs en genoten van een hapje en een drankje. Thuiskok Zwaneveld is vers op de markt en Zwaneveld Communicatie is na tien jaar uitgevlogen.

 

Advies

Tekst

Ontwerp

Cursus